Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ

Εκτός από τις εκδηλώσεις μνήμης, για την 189η Επέτειο της Ηρωϊκής Εξόδου των «ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ», ο Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ», σε συνεργασία με τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, ετέλεσε το καθιερωμένο μνημόσυνο, στον τάφο του μεγάλου Μεσολογγίτη Πολιτικού και Πρωθυπουργού ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, για τα 119 χρόνια από τον θάνατό του την Δευτέρα 30 Μαρτίου.

 

Παρέστησαν, ως εκπρόσωπος της Προέδρου της Βουλής κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου ο βουλευτής Αιτωλ/νίας κ. Γεώργιος Βαρεμένος, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Μαρία Χριστάκη ως εκπρόσωπος της Περιφερειάρχου κ. Ρένας Δούρου, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αγαθάγγελο Κότσαλο και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ κ. Γεώργιο Καραπαπά, πρόεδροι άλλων Συλλόγων και φορέων, καθώς και μέλη του Συλλόγου Μεσολογγιτών.

  

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Αντύπας (Αντιστράτηγος ε.α.) εκφώνησε σύντομο αφιέρωμα στην ζωή και την πολιτική δράση του μεγάλου Μεσολογγίτη Πρωθυπουργού. Η όλη εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο από τους παρισταμένους.

ΤΟ Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου