Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 1 και 2 Φεβρουαρίου, εορτάσθηκε από τους Μεσολογγίτες της Αττικής, η μνήμη του «ΑΓΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝΟΣ» προστάτη του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής. Η συμμετοχή των συμπατριωτών μας ήταν μεγάλη, ιδίως την Κυριακή 1η του μήνα.

Αρχικά την Κυριακή το απόγευμα, τελέσθηκε Εσπερινός με αρτοκλασία, στον Ι.Ν. Παναγίας της Χρυσοσπηλιώτισσας (στην Αιόλου) και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε, η καθιερωμένη πλέον, συνάντηση των μελών του Συλλόγου, στην ταβέρνα «ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ» στο Μοναστηράκι και η οποία άρχισε με σύντομο χαιρετισμό, του προέδρου του Συλλόγου κ. Γεωργίου Αντύπα. Η φετινή συμμετοχή ήταν ικανοποιητική, τα εδέσματα πλούσια και η μουσική συνοδεία, με Αη-Συμιώτικα παραδοσιακά τραγούδια, συνέβαλε στην δημιουργία κεφιού και φιλικών συζητήσεων, γύρω από την ιδιαίτερη πατρίδα μας.

  


Με την ευκαιρία δε, της συνάντησής μας αυτής, έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου, καθώς και λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα, προσφορές των κάτωθι καταστημάτων του Μεσολογγίου:

Άρη Παπαθεοδώρου, «Blow up» Αφοι Θ. Κατσαρογιάννη, «Model’s» Μαστραπά Αθανασία, Boutique εσωρούχων «Πόπη», Ποτοποιϊα Τρικενέ, Ιχθυοπωλείο «Το Βασιλάδι» Κώστας Παπανικολάου, «Ένθεσις» Κατερίνα Σούγια, Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Ηλίας Λύρος, «Καρατσώρας Stores», Είδη ενδύσεως Παπανικολάου Λόλα, «Asimakopoulos Sports» Ασημακοπούλου Ευθυμία, Βιβλιοπωλείο «Πολύπλευρο» Νίκος Τσαρούχης και ΣΙΑ, Εφημερίδα «Μεσολογγίτικα χρονικά», Γραφικές Τέχνες Κασσαβέτης, Τυπογραφείο Ασημακόπουλος Ε. και ΣΙΑ Ο.Ε., Κατάστημα «Meridian» και Βιβλιοπωλείο «Μελάνι» Γεωργίου Ζέρβα.

Τους ευχαριστούμε δε όλους, για τις ευγενικές προσφορές τους.

 

 

Την επόμενη ημέρα 2 Φεβρουαρίου, τελέσθηκε πάλι στον ίδιο Ναό Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία, λόγω και της εορτής της Υπαπαντής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσοι παρευρέθηκαν, τους εύχεται δε «και του χρόνου», με υγεία ατομική και οικογενειακή. Επίσης, ευχαριστεί ιδιαιτέρως τις ευγενικές Μεσολογγίτισες κυρίες, που είχαν την ευγενή καλωσύνη να παρασκευάσουν και να διαθέσουν την πατροπαράδοτη Μεσολογγίτικη «ρεβανή» (όπως συνηθίσαμε να λέμε) και η οποία προσφέρθηκε σε όλους, μετά το πέρας του Εσπερινού. 

ΤΟ Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου