Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ

Το τριήμερο από Πέμπτη 21 Νοεμβρίου έως και Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, με κύριο συνδιοργανωτή το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, εκδηλώσεις για την ένταξη της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις δεν προσεκλήθη, ούτε συμπεριελήφθη στη συνδιοργάνωση (όπως πρωτίστως θα έπρεπε) ο Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ», ως μητροπολιτικός Σύλλογος στο Νομό Αττικής, αριθμούντος περίπου οκτακοσίων εγγεγραμμένων μελών.

Όπως είναι γνωστό, ο Σύλλογός μας συμπαραστάθηκε στο παρελθόν σε όλους τους αγώνες του Δήμου μας, για τα δίκαια αιτήματα της πόλης που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, είτε με την ειλικρινή παρουσία των μελών του, είτε δι΄επιστολών συμπαράστασης προς το Δήμο, είτε με τις τελευταίες παρεμβάσεις του στο Υπουργείο Υγείας, για την ενίσχυση του Νοσοκομείου μας με Ιατρικό Προσωπικό και τη μη περαιτέρω υποβάθμισή του.

Η παραπάνω παράλειψη του Δήμου και ιδιαιτέρως των διοργανωτών-επιτελών του κ. Δημάρχου, είναι κατακριτέα, τα δε κίνητρα αν τυχόν είναι προσωπικά, δεν αφορούν το Σύλλογο και τους Μεσολογγίτες της Αττικής και αποτελούν κόλαφο.

Σήμερα την 27η Νοεμβρίου και ώρα 18.00΄σε πραγματοποιηθείσα συνεδρίαση, το Δ.Σ του Συλλόγου ομόφωνα και απερίφραστα, στιγματίζει τουλάχιστον, την παραπάνω παράλειψη του Δήμου, ως κύριου φορέα και συνδιοργανωτή και παρακαλεί στο μέλλον, να μη συγχέονται τυχόν προσωπικές καλές ή κακές σχέσεις, μεταξύ του Δήμου και μελών του Συλλόγου μας.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ανεξαρτήτως χώρου ή επιδιώξεων, αποτελεί ύψιστο καθήκον όλων μας και συμβάλλει αποτελεσματικά, ανιδιοτελώς και χωρίς προσωπικά οφέλη και προσμονές, στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας, το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ και στην ικανοποίηση κάθε δικαίου αιτήματός του.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΠΠΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου